Ikke En Enkelt Person Afsluttede "verdens & # 039; S Hårdeste Løb" I år

Løb

Image
Image

Følg Matador på Vimeo Følg Matador på YouTube

BARKLEY MARATHONS I TENNESSEE-bjergene har en succesrate på cirka en procent: det har været i 30 år, 1.100 mennesker har kørt det, og kun 14 mennesker har nogensinde afsluttet det. I år var de 40 løbere, der konkurrerede, ikke færdige.

Gary Cantrell, skaberen af løbet, fortalte Bloomberg News, "bjergene vandt."

Det er ikke ualmindeligt, at ingen afslutter løbet, men nogen er afsluttet hvert år siden 2007. Kursen er notorisk vanskelig, bestående af 5 sløjfer på en 20-mile bjergbane i Tennessee's Frozen Head State Park, som skal afsluttes i 60 timer eller mindre. Da de 60 timer udløb, var en løber stadig ude på banen, og en søgning begyndte. Til sidst vandrede han tilbage og hævdede, at han var gået tabt og havde besluttet at tage en 8-timers lur.

Kun to løbere i år gennemførte mere end tre omgange inden for fristen. En af dem holdt op efter at have afsluttet sin tredje, mens den anden kollapsede et eller andet sted på banen og besluttede, at det måske ikke var en god ide at fortsætte. To flere løbere afsluttede den tredje omgang, men de tog længere tid end tilladt - med syv timer.

Ingen kvinder har nogensinde afsluttet løbet, skønt 9 kvinder var i gruppen af 40 i år. Nicki Rehn, en australsk løber i dette års løb, sagde: "Du kommer ikke her for at vinde, du kommer her for at blive ydmyget."

Løbets samlede lodrette stigning er 54.200 over 100 miles, hvilket er næsten dobbelt så højt som Mount Everest.

Gary Cantrell besluttede at skabe løbet, da James Earl Ray, manden, der myrdede Martin Luther King, jr., Slap ud af fængslet og kun nåede den 8 miles på 55 timer. Cantrell sagde til sig selv, at han kunne gå mindst 100 miles i den tid, og Barkley Marathons blev født.

Oven i at skulle løbe 100 mil kræves det af løbere at finde 9 af 12 bøger spredt om banen og fjerne siden svarende til deres tildelte nummer for at bevise, at de fandt det. Det tog 9 år for nogen at gennemføre løbet, og to personer har gennemført det to gange, inklusive Brett Maune, der har tidsrekorden, efter at have afsluttet løbet på lidt over 52 timer i 2012.