Scottish Dramathon Er En Kombination Af Whisky Og Løb

Anonim

Nyheder

Image
Image

Når de forbereder sig til et maraton, bruger de fleste løbere måneder på at komme i form og holde sig til en sund kost. De, der strengt overholder dette regime er muligvis ikke interesseret i dette unikke skotske maraton, men de, der elsker whisky, vil bestemt være det. I oktober 2019 finder den tredje årlige Dramathon sted i Strathspey, et område i Skotland, der er kendt for sin produktion af single malts, hvor han løber gennem nogle af landets mest populære destillerier.

Løbere kan vælge at gøre det fulde 26-mile maraton, der starter ved Glenfarclas destilleri, et 13-mile halvmaraton, der starter ved Tamdhu destilleri, eller en 6, 2 mile løb fra Aberlour destilleriet. Hvis du har en gruppe på fire, har du også muligheden for at deltage i et 26-mile stafetløb. Alle maratonløb slutter ved Glenfiddich-destilleriet.

Ruten bringer også løbere gennem destillerierne Knockando og Dalmunach. Så det er måske ikke det sundeste løb, men der er en ret god chance for at du afslutter maraton med en sund brummer. Og i slutningen vil løbere modtage gratis prøver af single malts før parterne efter løbet på Balvenie og Glenfiddich destillerier.

Rutekortet er tilgængeligt her.

Adgangsgebyrer er $ 72 for det fulde maraton, $ 47 for halvmaraton, $ 40 for det 6, 2 mil lange løb og $ 158 for stafetten. For at tilmelde dig maraton eller lære mere om, hvad dette whisky-løb indebærer, kan du besøge Dramathons officielle websted.