Anonim
Image

Da Maria og Matthew Salenger flyttede tilbage til Phoenix, Arizona, for flere år siden, havde de et mål - at revolutionere forstæderne. De unge designere havde boet i London, mens de havde tjent grader, og begge var begejstrede for at undslippe de trange rammer i deres storbylejlighed til det solrige vejr og de åbne rum i Sonoran-ørkenen. Men chokeret ved at vende tilbage til de 2.000 kvadratkilometer med forstævningsudbredelse, der udgør det meste af storbyens Phoenix og dets omkringliggende forstæder, skiftede næsten mening.

”Når du kommer fra en større by som New York eller London, er dette sådan et underligt sted, ” forklarer Matthew. ”Folk har en tendens til at gå hjem, tegne nuancer og se tv. Så spiser de middag, og der er ingen grund til at gå ud. ”Men parret elskede ørkenklimaet - plus deres nye job og et ønske om at blive i nærheden af ​​familien - fik dem til at blive, og de begyndte at lede efter et sted at bo. Oprindeligt betød deres hensigt om ikke at bidrage til smog og trafik yderligere en anden tæt højhuse, men ingen af ​​dem ville give afkald på det grønne område i et værft, så de besluttede at omfavne Phoenix's forstæder æstetiske og se, hvad de kunne gøre at genopfinde det.

”Vi føler begge en meget stærk forbindelse med naturlige genstande - planter, træer, græs. Begge af os voksede op i nærheden af ​​bjerge, ”siger Matthew, der tilbragte sin barndom på Hawaii, “ og det var vores behov - plads - men hvordan gør du det i en forstæder masse? ”De fandt en 1.100 kvadratmeter, tre- soveværelse, ranchhus med to bad i Tempe, en forstad til Phoenix, der er hjemsted for Arizona State University. Deres første forretningsorden var at stribe alt sammen til det væsentlige og omdanne det indre til et forstæder svarende til et loft. De fleste af de indvendige vægge blev fjernet, hvorefter kun badeværelserne og redskabet blev lukket. Nye skydedørsdøre blev installeret i stedet for udvendige vægge for at give lettere adgang til baghaven og få mere naturligt lys. En gårdhave blev udvidet til at dække hele bagsiden af ​​huset, og års værdi af uoverensstemmende tæpper blev revet op for at afsløre den betong-plade, der nu fungerer som gulvet. Den resulterende U-formede plads i gallerylike har køkken og spiseplads i den ene ende, et kontor i den anden og siddeområder imellem. For at finde soveværelserne er det dog nødvendigt at vove sig ind i baghaven.

Det var her Salengers byggede to fritstående “bælge” omkring størrelsen og formen på forsendelsescontainere. Den ene fungerer som deres soveværelse og den anden er til gæster. De 30 fod lange strukturer er begge beklædt i hvidt bølgepapglas og opdelt i forskellige rum. Soveområderne er lige store nok til en seng, og de er de eneste fuldt lukkede, isolerede dele af konstruktionerne. Resten er åben til himlen med vinduesvægge, der kigger ud over dækkene og "meditationshaver" fyldt med træer, sukkulenter og andre planter.

Salengers siger, at de var i stand til at tilføje de to soveværelser for omkring $ 7.000 hver, betydeligt mindre end de $ 20.000 til $ 30.000, som en typisk tilføjelse til soveværelse koster. Vigtigere er det dog, at det får dem til at komme ud i haven, som de har fyret på så længe og notere sig små ting, som morgendug på græsset og lugten af ​​fersketræblomstringen.

De innovative strukturer hjælper også husejere med at undgå den alt for almindelige fælde med at bekymre sig om videresalgsværdi, når de træffer designbeslutninger. De stålindrammede bælge er fuldstændigt bærbare, og parret påpeger, at når de til sidst beslutter at flytte, kan deres kreationer være dobbelt så store varevogne, hvilket giver dem mulighed for at inddrive deres investering i tilføjelser, hvis en køber ønsker noget andet. ”Alt, hvad vi skal gøre, er at sætte to vægge tilbage, og det er et hus med to soveværelser igen, ” siger Maria. Denne fleksibilitet er nøglen til parets koncept om at transformere forstæderne. Ved at bruge omkostningseffektive lagerstørrelser og genanvendte materialer - meget af det træ, der blev brugt til at ramme bælgenes sovepladser, kom for eksempel fra den indre nedrivning - håber de unge arkitekter, at deres design vil hjælpe med at genoplive ældre kvarterer ved at give en billig måde at leve mere let på jorden, mens du får mere plads og fleksibilitet ud af eksisterende huse.

Når alt kommer til alt siger Matthew, "den oprindelige modernisme - møblerne, husene, alt sammen - var designet, så alle kunne have en god arkitektur."

Dwell Denne historie optrådte oprindeligt under titlen Pod Living at Dwell, som Matador er stolt over at have som indholdssyndikationspartner.

1

Soveværelse træ

"Det er virkelig rart at vågne op til at have et træ i dit soveværelse, " siger Matthew Salenger om de innovative sovestrukturer, han designede sammen med sin kone, Maria. "Når vi sover i et standard soveværelse nu, savner vi virkelig boden."

2

Ydre

Bærbar og let at flytte, hvis parret flytter, bælterne hviler let på græsplænen bag hovedhuset.

3